Wild Pin (divoký špendlík), roste volně jako keř v našem regionu na okraji polních cest nebo rybníků. Díky extrémní náročnosti trvá ruční sklizeň 4 – 6 týdnů při dosažení maximální vyzrálosti ovoce.
Každý náš krok při vytváření Wild Pin - od ruční sklizně jednoodrůdového ovoce až po konečný proces zrání zajišťuje,
že kvůli svým přirozeným vlastnostem je zachycen konečný panenský punc (duch) přírody.
Wild Pin je fermentován a destilován oproti Silver Plum včetně pecek, za použití trojstupňové destilace, kdy destilační zařízení bylo upraveno dle našich dlouholetých zkušeností a potřeb.
Sametově hladký destilát Wild Pin je uložen po dobu tří let do kameninových nádob k dosažení plné zralosti a jeho neodolatelná chuť a vůně se snoubí s nádechem marcipánu. Elegantní ovocný Wild Pin je výsledkem destilace v souladu s přírodou.
Wild Pin získal bronzovou medaili v kategorii ovocných destilátů na světové soutěži San Francisco World Spirits Competition 2016.